Wie wij zijn

Over ons

Jacob en Aline komen beiden uit een Urker vissersfamilie. Opgroeien in een vissersfamilie is een unieke ervaring: het leven wordt gedomineerd door de zee. De vissers staan voor dag en dauw op om de boten klaar te maken voor de dag en in de ochtend wordt er gevist. De rest van de dag gaat op aan het verwerken en verzenden van de vers gevangen vis. De meeste vissersfamilies in Urk hebben een lange geschiedenis van visserij en ondanks het feit dat we zelf geen vis vangen, zit de liefde voor de zee en vis er voor altijd in!

In 2009 begonnen we in Harlingen en in maart 2020 openden we ons eigen seafoodrestaurant  waarin we goede gerechten en overheerlijke wijnen serveren.

We streven ernaar om een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te kunnen bieden. Daarnaast werken we graag met lokale ondernemers (onze broodjes komen bijvoorbeeld bij de bakker vandaan).

Van dinsdag t/m zaterdag ben je bij ons van harte welkom voor koffie, lunch en diner.

Je bent van harte welkom voor het diner vanaf 17:00 uur. Reserveringen worden op prijs gesteld, maar zijn niet verplicht.

Vooral in het hoogseizoen kan het bij ons enorm druk zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je aan om tijdig je reservering te plaatsen en zo verzekerd te zijn van een plekje in ons restaurant!

Onze openingstijden zijn:
Di-vr 17:00-21:00
Za 12:00-21:00

Maak hieronder uw reservering