Wie wij zijn

Over ons

Jacob en Aline komen beiden uit een Urker vissersfamilie. Opgroeien in een vissersfamilie is een unieke ervaring: het leven wordt gedomineerd door de zee. De vissers staan voor dag en dauw op om de boten klaar te maken voor de dag en in de ochtend wordt er gevist. De rest van de dag gaat op aan het verwerken en verzenden van de vers gevangen vis. De meeste vissersfamilies in Urk hebben een lange geschiedenis van visserij en ondanks het feit dat we zelf geen vis vangen, zit de liefde voor de zee en vis er voor altijd in!

In 2009 begonnen we in Harlingen en in maart 2020 openden we ons eigen seafoodrestaurant  waarin we goede gerechten en overheerlijke wijnen serveren.

We streven ernaar om een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te kunnen bieden. Daarnaast werken we graag met lokale ondernemers (onze broodjes komen bijvoorbeeld bij de bakker vandaan).

Wil je verzekerd zijn van een plekje?

Het kan erg druk zijn in ons restaurant. Om teleurstellingen te voorkomen kun je altijd even contact met ons opnemen om een plek te reserveren, zeker als je met een grotere groep komt.

Onze openingstijden zijn:
Di – Do: 12.00 – 20.00 uur | Vr – Za: 12.00 – 22.00 uur